Om Scan Construction

Vores historie

Scan Construction ApS er oprindeligt stiftet af Jørgen Kjelvik Rump tilbage i 2000. Virksomheden var dengang en del af maskinfirmaet ScanStore A/S. Med en kraftig ekspansion af halbyggerier, samt en stor byggeaktivitet frem til 2005, overtog Jørgen Kjelvik Rump alle byggeaktiviteterne og importer af paneler fra Scan Store A/S, og startede det personlig ejet firma Agro Consult.

Agro Consult blev i 2006 eneforhandler til Skandinavien af alle produkter indenfor sandwichpaneler og stålprofiler fra belgiske Joris Ide.

Den 1. januar 2008 overgik alle Agro Consults byggeaktiviteter til det nyopstartede selskab Scan Construction ApS, hvor Jørge Kjelvik Rumps søn Christian Skovgaard Rump blev optaget som medejer.

Scan Construction ApS er i dag en af Danmarks største importører af paneler og stålprofiler til Skandinavien i et stærkt voksende marked; med både industri og landbrugsbyggeri som det primære marked.

Vores hovedbeskæftigelse er import af paneler, del- og total- entrepriser, samt montage.

Scan Construction holder til i Aarhus og Ebeltoft.

Førende med knowhow inden for panelbyggeri

Scan Construction ApS er en af Danmarks førende med knowhow og levering af isolerings og PIR sandwichpaneler til alle former for byggerier.

Vi har importen af PIR sandwichpaneler og mineraluld sandwich paneler til hele Skandinavien fra den belgiske fabrik Joris Ide.

Vi har egne bygningskonstruktører/ingeniører og kan tilbyde assistance lige fra projektering, byggeansøgning til aflevering af færdig byggeri.

Scan Construction er også en tegnestue hvor vi glædeligt tegner/myndigheds
behandler jeres næste projekt.

Med Scan Construction ApS som leverandør er du altid sikret