Vacuum løfteåg – udlejning til hele Danmark

Vacuum løfteåg til montage ved byggeri

Ved montage af sandwichpaneler, tage, facadepaneler med mere, er det nødvendigt med en kran eller maskine der kan løfte på en forsvarlig og sikker facon, og som med nøjagtighed kan placere det givne materiale. Med helt unikke fleksible og alsidige løsninger kan vacuum løfteåget anvendes til montage af sandwichpaneler, eksempelvis til montage af: Lodrette vægpaneler, vandrette vægpaneler samt flade og skrå tagpaneler. De vacuum løfteåg som vi udlejer er af den nyeste og bedste kvalitet, med ny og moderne teknologi, der forenkler montagen af paneler væsentligt.

Sikkerhed

De løfteåg vi udlejer har den bedste og højeste sikkerhed – naturligvis. Dette indebærer en klar akustisk alarm ved lavt vakuum. Stor vacuum buffertank. Lav batteri advarsel samt yderligere faldsikring med sikkerhedsstropper.

Specifikationer

Afhængig af hvilken løsning man vælger kan vores løfteåg løfte max 800 kg. Maskinvægten er på minimum 125 kg.

Udlejning af Scan Construction

Vi udlejer vacuum løfteåg til byggebranchen i hele Danmark. vi kan tilbyde de bedste og nyeste maskiner, der med moderne teknologi, letter og præciserer byggearbejdet væsentligt. Såfremt i skulle have spørgsmål om vores udlejning, er i meget velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller mail.

← Tilbage til udlejningsoversigt af Vaccum løfteåg

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her