Tag paneler

Levering af tag paneler til byggebranchen

Vi har i mere end 10 år leveret diverse byggematerialer til byggebranchen. Således har vi leveret byggematerialer til håndværkere, ingeniører, entreprenører og tømmerhandlere siden år 2000. I dag har vi mange faste samarbejdspartnere og tilfredse kunder i vores kartotek, og således har vi i sinde at forblive – et godt og sikkert leverandørfirma med glæde og tilfredse kunder. Et af vores specialer er levering og service, samt viden om panel byggerier.

Vores tag paneler

I vores sortiment finder du alle de forskellige former for sandwichpaneler, der er på markedet, her i blandt tagpaneler. Alle vores tagpaneler er naturligvis i den bedste kvalitet. Tag panelerne fås blandt andet i eternit og teglstensprofil. Her på hjemmesiden, under fanen: Produkter, kan du læse nærmere samt se billeder af de forskellige former for sandwichpaneler.

Scan Construction, så har du en sikker samarbejdspartner i ryggen

Med Scan Construction som samarbejdspartner har du mere end en sikker leverandør i ryggen. Vi tilbyder assistance fra vores bygningskonstruktører og ingeniører i forbindelse med diverse byggeprojekter, lige fra projektering og byggeansøgning til aflevering af færdigt byggeri – alt efter hvad du har behov for. Endvidere har vi egen tegnestue, der ligeledes kan hjælpe med diverse opgaver.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her