Stål åse fra Scan Construction ApS

Vi har den stål åse du skal bruge

Vi forhandler stål åser i alle former og størrelser. Vores stål åser er af højeste kvalitet, og designet ud fra vores høje krav om funktionalitet og kvalitet. I mere end 10 år har vi arbejdet med levering af byggematerialer til byggebranchen, og har således et indgående kendskab til produkterne på markedet. Vores åser bliver produceret på egen fabrik, herved kan vi sikre os at processen foregår problemfrit fra start til slut. Vores høje krav til kvalitet, kan kun vores egen fabrik leve op til. Alle åser tilpasses til hvert enkelt projekt.

Stål åse til byggeri

Vi leverer komplette stål åse systemer inklusiv bolte, møtrikker og spændskiver til hele byggebranchen, her i blandt håndværkere, ingeniører, entreprenører og tømmerhandlere. Sål åserne findes i flere forskellige typer, mål og dimensioner. For de helt præcise tal og numre anbefaler vi at du ser vores 1. Sides PDF fil vedrørende stål åser. Filen finder du her på hjemmesiden, under fanen: Produkter, Z åser.

Sandwichpaneler til alle former for byggeri

Foruden salg og udvikling af åser tilbyder Scan Construction en lang række andre ydelser og produkter. Vi er et stort og stærkt firma, der primært arbejder med sandwichpaneler til byggeri. Vi har endvidere egen tegnestue og ansatte bygningskonstruktører og ingeniører.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her