Sandwichpaneler fra Scan Construction ApS

Vi leverer til hele byggebranchen

Siden år 2000 har vi leveret, importeret, rådgivet og solgt byggematerialer til håndværkere, entreprenører, tømmerhandlere etc. Scan Construction er således en af Danmarks største leverandører af sandwichpaneler. Foruden salg, levering og rådgivning af byggematerialer til byggebranchen, udfører vi også halbyggerier i del og totalentrepriser, dette foregår i et tæt samarbejde med nogle af vores underleverandører. Vi er et stort og stærkt firma, der kan tilbyde mange former for assistance og udførelse af arbejdsopgaver.

Vores sandwichpaneler

Vores speciale her hos Scan Construction er sandwichpaneler. Vi leverer S-paneler til alle former for byggerier, og kan tilbyde en bred variation i farver, materialer og størrelser. Der er ingen tvivl om at fremtidens byggeri ligger i S-paneler, der giver giver maksimal beskyttelse i en minimum størrelse.

I vores sortiment finder man blandt andet, tag paneler, rockwool paneler, facade paneler, teglsten paneler og diverse tilbehør. Vi kan tilbyde alt hvad der behøves i forbindelse med nybyggeri. Vi har endda vores egen tegnestue hvor ideer og udførlige arkitektegninger udføres.

Spørgsmål?

Såfremt du skulle have spørgsmål om ovenstående er du meget velkommen til at kontakte os, enten via mail eller telefon. De nødvendige kontaktoplysninger, samt information om åbningstider med mere, finder du under fanen: Kontakt

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk af referencer

Se alle vores referencer – Klik her