Rockwool paneler

Levering af Rockwool paneler til byggebranchen

Vi er en af Danmarks førende leverandører af sandwichpaneler.

I de sidste 10 år har vi leveret, importeret og solgt byggematerialer til blandt andet håndværkere, ingeniører, entreprenører, tømmerhandlere med mere. Foruden dette har vi hjulpet med rådgivning, vejledning og service samt selv deltaget i diverse byggeprojekter i halbyggerier, dette i tæt samarbejde med vores underleverandører.

Vores rockwool paneler

Rockwool paneler fra Scan Construction er paneler i høj kvalitet, der lever op til alle krav fra byggelovgivningen. Vi forhandler forskellige former for rockwoolpaneler. Her på hjemmesiden, under fanen: Produkter, kan du se billeder samt læse nærmere beskrivelse af vores rockwoolpaneler. Alle vores isolerede sandwichpaneler er immune over for angreb af skimmelsvamp, svamp, mug og skadedyr.

Høj kvalitet, god service og fornuftige priser

Her hos os får du altid vores gode produkter og gode service til en fornuftig pris. Vi er et stort og stærkt firma der ikke lever på overpriser, men derimod fornuftige priser. Du kan regne med at få produkter i højeste kvalitet til markedets bedste pris, når du vælger os som din leverandør.

Rådgivning til byggeprojekter

Scan Construction er mere end et leverandørfirma. Vi har egen tegnestue samt bygningskonstruktører og ingeniører ansat, der kan bistå vores kunder med rådgivning og vejledning fra projektstart til slut.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her