Panelbyggeri

Panelbyggeri er fremtidens byggeri

Der er ingen tvivl om at fremtidens byggeri ligger i panelbyggeri. Med sandwichpaneler etc. har man ikke kun muligheden for at bygge i høj sikkerhed med langvarig holdbarhed, men også at bygge let og bruge minimum af plads til eksempelvis isolering. Panelbyggeri er højteknologisk viden og anerkendt i den moderne byggebranche, som et godt og sikkert materiale samt byggefacon. Her hos Scan Construction leverer vi sandwichpaneler til hele Danmark.

Levering af sandwichpaneler

I de sidste 10 år har vi leveret, importeret, rådgivet og solgt byggematerialer til blandt andet håndværkere, entreprenører, tømmerhandlere med mere. Vi er en af de førende firmaer i branchen her i Danmark, og kan tilbyde vores kunder høj service, gode produkter, rådgivning samt fornuftige priser.

I vores sortiment finder i alle former for paneler til byggeri. Vi har et bredt udvalg af farver, størrelser og materialer der passer til forskellige former for byggerier.

Endvidere forhandler vi diverse tilbehør til byggeri.

Kort om os

Scan Construction er et stort og stærkt firma, der kan tilbyde en bred vifte af services foruden levering af sandwichpaneler. Således har vi egne bygningskonstruktører og ingeniører ansat og kan tilbyde assistance fra start af et projekt med projektering og byggeansøgning til slut med aflevering af færdig byggeri.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her