Panel leverandør

Scan Construction ApS – panel leverandør til byggebranchen

Søger du en panel leverandør, er du kommet til det rette sted! Scan Construction er en af Danmarks førende leverandører af sandwichpaneler til byggebranchen, og vi kan tilbyde et stort udvalg af diverse paneler i mange forskellige størrelser og farver, materialer samt til diverse formål. Vi har eksisteret siden år 2000, og har i disse år leveret byggematerialer til blandt andet håndværkere, ingeniører, entreprenører, tømmerhandlere med mere. Foruden dette tilbyder vi professionel rådgivning og vejledning samt assistance i forbindelse med byggeri.

Sandwichpaneler fra Scan Construction

Paneler fra Scan Construction dækker over mange forskellige produkter. Vi tilbyder salg og service, levering og rådgivning af mange hundrede forskellige former for paneler til byggeri. Her på hjemmesiden, kan du under fanen: Produkter, se billeder samt læse beskrivelser af de paneler, vi sælger flest af. Såfremt du skulle have spørgsmål om vores produkter, er du meget velkommen til at kontakte os.

Mere end et leverandørfirma

Vi er ikke kun et leveringsfirma, men også et byggefirma der kan bistå med flere forskellige ydelser i forbindelse med byggeri. Således har vi bygningskonstruktører og ingeniører ansat, samt egen tegnestue i firmaet. Herved kan vi tilbyde vores kunder mere end blot en panel leverandør.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

 

Se alle vores referencer – Klik her