Landbrugsbyggeri

Få den rette samarbejdspartner og leverandør til landbrugsbyggeriet

Scan Construction er et af Danmarks førende firmaer inden for knowhow om landbrugsbyggeri, samt levering af isolerings og PIR sandwichpaneler. Vi kan garantere dig en professionel samarbejdspartner, der foruden indgående kendskab og levering af nøje udvalgte produkter, også kan bistå med diverse opgaver til selve byggeriet. Vi tilbyder rådgivning og vejledning af professionelle, tegning af projekter, levering af produkter samt meget mere.

Vi er meget mere end et leverandørfirma

Foruden levering af byggematerialer til byggebranchen, her i blandt til håndværkere, entreprenører, ingeniører og tømmerhandlere, tilbyder vi også professionel assistance, rådgivning og vejledning fra vores bygningskonstruktører, ingeniører og tegnestue. I tegnestuen tegner og myndighedsbehandler vi projekter. Og vores bygningskonstruktører og ingeniører hjælper med alt fra projektering og byggeansøgning til endelig aflevering af det færdige byggeri.

Ansøgning om tilskudsgivning

Ved landbrugsbyggeri og industribyggeri kan vi endvidere hjælpe med ansøgning om tilskudsgivning. Vi har specialiseret os inden for tilskudsgivning, og kan derfor hjælpe jer på rette vej. Tilskudsgivning kan på mange måder være en hjælpende hånd i et landbrugsbyggeri.

Kontakt os

Skulle du have spørgsmål vedrørende vores ydelser og produkter, eller er du interesseret i et godt og uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller mail. De nødvendige kontaktoplysninger finder du her på hjemmesiden under fanen: Kontakt.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her