Industribyggeri

Scan Construction ApS – Din samarbejdspartner ved industribyggeri

Som en af Danmarks førende inden for knowhow samt levering af isolerings og PIR sandwichpaneler til alle former for byggeri, kan vi garantere dig en god og professionel samarbejdspartner ved industribyggeri, som ved andre former for byggeri. Med vores indgående kendskab og store viden om diverse former for byggeri, står vi til rådighed med rådgivning og vejledning, samt levering af diverse produkter, der letter og sikrer dit arbejdes kvalitet.

Egne bygningskonstruktører og bygningsingeniører

Foruden vores tegnestue, hvor vi blandt andet tegner og myndighedsbehandler projekter, har vi vores egne bygningskonstruktører og ingeniører ansat til at vejlede vores kunder. Således kan vi hjælpe med alt fra projektering og byggeansøgning til den endelige aflevering af det færdige industribyggeri, landbrugsbyggeri, halbyggeri etc.

Tilskudsgivning

Foruden ovenstående kan vi også bistå med hjælp til tilskudsgivning, der er et af vores specialer. Vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning til god og korrekt ansøgning om tilskudsgivning, hvorfor vi kan være jer til stor glæde og gavn, også i denne forbindelse.

Kontakt

Såfremt du skulle have spørgsmål til ovenstående, eller ønsker et godt og uforpligtende tilbud, er du meget meget velkommen til at kontakte os, enten via telefon eller mail. De nødvendige kontaktoplysninger finder du her på hjemmesiden, under fanen: Kontakt.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her