Halbyggeri af Scan Construction

Scan Construction tilbyder professionel, grundig, hurtig og billige opførelse af haller til industri, landbrug, sport med mere. I mere end 10 år har vi arbejdet inden for forskellige nicher i byggebranchen. Vi er Danmarks største leverandør af Joris Ide Sandwichpaneler, og har leveret diverse byggematerialer til byggebranchen siden år 2000. I dag er vi et stort og alsidigt firma, der foruden levering, rådgivning, vejledning etc. også tilbyder opførelse af haller.

Levering af materialer til halbyggeri

Foruden halbyggeri tilbyder vi også levering af materialer til byggeri. Dette kan være alt fra sandwichpaneler, stål åser, bolte og spændingsskiver til udlejning af vacum løfte åg. Vi kan bistå jer i den grad som i har brug for. Lige fra levering af materialer, til opførelse af byggeri.

Rådgivning og vejledning

Man skal absolut ikke underkende vigtigheden af god og professionel rådgivning, og slet ikke i forbindelse med byggeri. Hos Scan Construction har vi vores egne bygningskonstruktører og ingeniører ansat, samt egen tegnestue, der altid står til rådighed med hjælp og rådgivning med mere til vores kunder.

Kontakt

Har du spørgsmål om ovenstående ydelser, eller er du interesseret i et godt og uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og mail. De nødvendige kontaktoplysninger finder du her på hjemmesiden, under fanen: Kontakt.

← Tilbage til produktoversigt

 

Udpluk fra referencer

Se alle vores referencer – Klik her